Eurovision 2018: Το σχόλιο της Χαλκίτη για την ΕΡΤ και η αντίδραση του Λιζάρδου

Eurovision 2018

Διάσταση απόψεων πάνω στο θέμα της Eurovision...

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρέθηκε η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία έκανε τα φωνητικά στην ελληνική συμμετοχή με την Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος που μαζί με η Δάφνη Σκαλιώνη βρίσκονταν στον σχολιασμό και την παρουσίαση της Eurovision. Όταν η Κατερίνα Καινούργιου, ρώτησε την Βικτώρια Χαλκίτη για τις διαφορές που παρατήρησε σε σχέση με την παλιότερη συμμετοχή της από την πλευρά της ΕΡΤ, η απάντηση της τραγουδίστριας προκάλεσε την ερώτηση – τοποθέτηση του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου…

Κατερίνα Καινούργιου: «Σε σχέση με το 2008 που είχες πάει με την Καλομοίρα, η ΕΡΤ σας στήριξε;»

Βικτώρια Χαλκίτη: «Βλέπω εντελώς διαφορετικά πράγματα. Από το 2008 με σήμερα, καμία σχέση από την ΕΡΤ. Καμία σχέση. Δυστυχώς.»

[dfp_ads id=236982]

Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος: «Σας είχε τάξει κάτι παραπάνω από αυτό το οποίο έγινε;»

Χαλκίτη: «Απλά το κλίμα είναι λίγο πιο στενάχωρο. Δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός που υπήρχε παλιά.»

Λιζάρδος: «Σε όλη την Ελλάδα όμως. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση με όλο το after effect που έχει. Η ΕΡΤ νομίζω έκανε το καλύτερο δυνατό και σίγουρα δεν είπε κάτι παραπάνω.»

Καινούργιου: «Αλέξανδρε, καταλαβαίνω τη θέση σου, αλλά οικονομική κρίση είχε και η Πορτογαλία και διοργάνωσε μια Eurovision.»

Λιζάρδος: «Δεν είναι θέμα θέσης σε σχέση με το χώρο που εργάζομαι. Πιστεύω ότι αυτά τα οποία θα είχαν τοποθετηθεί από την αρχή, αυτά ακριβώς έγιναν.»

Χαλκίτη: «Η Eurovision δεν είναι μόνο στα χαρτιά και τι λέμε, είναι πως νιώθουμε. Η Eurovision είναι μουσική, οπότε πρέπει να νιώθεις όλη αυτή την αγάπη. Εγώ τουλάχιστον προσωπικά, ένιωσα διαφορετικά από το 2008».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την Eurovision!