Eurovision 2017 – Αντώνης Λουδάρος: Πως βρέθηκε στην θέση του παρουσιαστή και η απάντηση για τις οικονομικές απολαβές

Αντώνης Λουδάρος

Τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision 2017 θα παρουσιάσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά.

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη Eurovision και πως του έγινε η πρόταση να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό. Έπαιξε ρόλο η γνωριμία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη;

[dfp_ads id=236982]

«Με πήραν τηλέφωνο, πήγα από εκεί, μου έκαναν την πρόταση, την αποδέχτηκα. Σίγουρα ο Γιώργος είναι ένας φίλος. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Γιατί με αυτή την έννοια ρόλο θα πρέπει να έπαιξε και ο Φωκάς Ευαγγελινός που έχω συνεργαστεί μαζί του και όλοι οι άνθρωποι. Και ο Κοντόπουλος. Καταλαβαίνετε ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια και ξέρω πάρα πολύ κόσμο. Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει και τι όχι. Φαντάζομαι ότι κάτι είδα, κάτι ήθελαν από εμένα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Eurovision 2017 – Ελληνικός Τελικός : Ψήφισε το τραγούδι! Όλες οι λεπτομέρειες…

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι από εκείνους που αγαπούν τη Eurovision, ίσως όχι τόσο όσο ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει και πολλές γνώσεις πάνω στο διαγωνισμό τραγουδιού

«Παρακολουθώ Eurovision από πιτσιρικάς. Δεν είμαι ειδικός όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης βεβαίως, αλλά πάντα την παρακολουθώ με χαρά, πάντα σε σπίτια, με παρέες, με πίστες, αυτά που κάνουμε όλοι» λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει το αγαπημένο του τραγούδι που είναι το «Hold me now» του Johnny Logan.

Τι απαντά όταν τον ρωτούν αν η Demy θα φέρει την πρωτιά;

«Δεν ξέρω για την πρωτιά. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μιλάμε για πρωτιά, αλλά σίγουρα είναι μια εκπρόσωπος άξια, πολύ γλυκός άνθρωπος, με εξαίρετη φωνή. Είναι μέσα στο feeling του διαγωνισμού και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά.»

Με αφορμή τις παλαιότερες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και της Δέσποινας Βανδή πως η παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision ήταν κάτι που έκαναν αφιλοκερδώς, ο Αντώνης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το οικονομικό κομμάτι: «Ποτέ δεν έχω συζητήσει δημόσια τα οικονομικά μου και ούτε θα ήθελα να το κάνω αυτή τη στιγμή»