Eurovision 2015: Τι είπε η Μαρία Έλενα Κυριάκου λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό;

«Εκπροσωπώ την Ελλάδα και θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου έδωσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και εξέφρασε την σιγουριά της πως η Ελλάδα θα περάσει στον τελικό και μάλιστα σε καλή θέση.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Η διαίσθησή μου είναι πολύ θετική. Ξύπνησα με χαμόγελο, άρα όλα θα πάνε καλά. Μέχρι τώρα δεν με διέψευσε ποτέ η διαίσθησή μου. Έχουμε πολύ καλά τραγούδια φέτος, αλλά ξεχωρίζουμε. Πάμε με ένα πολύ καλό κομμάτι, παρακολουθώ τα σχόλια από το εξωτερικό και στο press room όλοι είναι μέσα στο χαμόγελο και μου δίνουν τα “συγχαρητήριά” τους, οπότε νιώθω ότι θα περάσουμε σήμερα και μάλιστα σε καλή θέση». 

Η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στη έκτη θέση και σύμφωνα με τον Stoiximan.gr είναι από τα φαβορί για να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

«Όταν παίρνω μία δουλειά στα χέρια μου, θέλω να την κάνω τέλεια. Να είμαι 100% αφοσιωμένη εκεί γι’ αυτό και προσπαθώ να είμαι τυπική σε όλα. Εκπροσωπώ την Ελλάδα, θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη, όλη η Ελλάδα περιμένει τα καλύτερα από εμένα, γι’ αυτό και εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν με νοιάζει η κούραση, όλα αυτά τα αφήνω στο πλάι. Κοιμάμαι το βράδυ, παίρνω ενέργεια και ξυπνάω το πρωί με την καλύτερη διάθεση για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομογένεια για την αγάπη της που μου έχει δώσει μέχρι σήμερα και κυρίως τους Έλληνες που βρίσκονται στην Αυστρία, είναι πάρα πολύ γλυκύτατοι μαζί μου.

Έχει μια βδομάδα που έχω έρθει στην Αυστρία και βρίσκομαι σε τρία εξώφυλλα αυστριακών εφημερίδων και συνέχεια μας αναφέρουν με πολύ καλά λόγια. Στο press room οι δημοσιογράφοι είναι μέσα στα θετικά σχόλια. Μας ψηφίζουν και έχουμε δεύτερη και τρίτη θέση κάθε φορά που κάνουμε πρόβα. Το χειροκρότημά τους είναι πολύ ζεστό και όλα οδεύουν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι με είχαν ρωτήσει για την οικονομική κρίση, εμείς όλα αυτά δεν τα βάζουμε μπροστά. Είναι μια μουσική Ολυμπιάδα όλο αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο και δεν χωράει καμία οικονομική κρίση, ούτε πολιτική κατάσταση. Όλα αυτά μας ενώνουν, δεν μας διχάζουν».