Eurovision 2015: «Λύγισε» η Μαρία Έλενα Κυριάκου μιλώντας για τη θέση της Ελλάδας

Τι είπε για τη θέση που έδωσε στην Ελλάδα η Κύπρος;

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μετά τη χθεσινή της εμφάνιση στον 60ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μίλησε τόσο στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ για τα αποτελέσματα του Τελικού της Eurovision και τη θέση της Ελλάδας. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνθηκε αδικημένη από την ψηφοφορία και εξομολογήθηκε πως έκλαψε πολύ και περίμενε πολύ καλή θέση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία στη συνέχεια με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» η τραγουδίστρια «λύγισε» δηλώνοντας πως δεν κατάφερε να φέρει σε υψηλότερη θέση την Ελλάδα.

«Το 8 το καθόρισε η κριτική επιτροπή. Η Κύπρος, το κοινό μου έχει δώσει 12, μου έχει δώσει την πρώτη θέση. Είναι η κριτική επιτροπή που μας έκανε τη ζημιά. Η κριτική επιτροπή έχει βγάλει την Ελλάδα έκτη, ενώ το κοινό από το televoting πρώτη.

Ως ελληνική ομάδα νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για την εμφάνιση μας, εγώ κρατάω αυτό που έχει πει και η Μαρία Κοζάκου. Το μέρος το καλλιτεχνικό και το άλλο μέρος, της ψηφοφορίας. Στο μέρος το καλλιτεχνικό πήγαμε καλά και βλέπουμε την επόμενη μέρα οι δημοσιογράφοι να λένε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, δεν έχει πει κανένας κάτι κακό, δεν ξέρω τι έγινε στο televoting.

Με είχε πιάσει μια μικρή αδιαθεσία το πρωί αλλά μετά το ξεπέρασ και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Κατέθεσα όλη την ψυχή μου πάνω στη σκηνή. Προσπάθησα κι εγώ με τον τρόπο μου να φέρω την Ελλάδα πιο ψηλά, αλλά δε τα κατάφερα.

Τόσα χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision πρώτη φορά είδα τόσο άσχημη και περίεργη ψηφοφορία»

Δείτε όσα η Μαρία Έλενα Κυριάκου για την εμφάνιση της και την ψηφοφορία στον 60ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision: