Eurovision 2015: Αυτά είναι τα φαβορί του τελικού!

Σε ποια θέση βρίσκεται πλέον η Ελλάδα;

Μετά το πέρας του πρώτο ημιτελικού, στον οποίο η μοναδική έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός της Φινλανδίας, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τελικό του Σαββάτου.

Με την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, η Ελλάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου. Δείτε τις αποδόσεις του τελικού στο stoiximan.gr.

Η Ιταλία και η Σουηδία αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την κορυφή του φετινού διαγωνισμού, καθώς φαντάζουν ως τα δύο απόλυτα φαβορί. Το νεανικό συγκρότημα Il Volo και ο Σκανδιναβός Mans Zelmerlow αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη μεταξύ τους, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η Ρωσίδα Polina Gagarina, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Αυστραλία και η Εσθονία.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ 15ης και 20ης θέσης, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως στα στοιχήματα υπάρχουν ακόμα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτός, τότε θα υπάρχει ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την Eurovision!