Έτσι θα βγουν στον αέρα τα νέα προγράμματα του Star

Star

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα του σταθμού;

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Star για να προλάβουν τις ημερομηνίες και να βγουν στον αέρα τα νέα προγράμματα του σταθμού. Αυτοί που τρέχουν περισσότερο, πάντως, είναι οι πρωινές εκπομπές, καθώς ο στόχος για τις 13 Σεπτεμβρίου μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το άνοιγμα στο νέο πρόγραμμα θα γίνει από το GNTM, το οποίο όπως έγραψε στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Από την επόμενη μέρα το Greece’s Next Top Model θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Την ίδια μέρα, την Κυριακή 12 Σεπτέμβρη, θα κάνει πρεμιέρα και ο Τροχός της Τύχης. Το τηλεπαιχνίδια θα μεταδίδεται από Κυριακής έως Παρασκευή, όπως και την περσινή χρονιά.

Αλλαγή μέρας για τη σειρά που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν, το Έρωτας με διαφορά. Το αγαπημένο σίριαλ θα προβάλλεται, πλέον, κάθε Τετάρτη στις 21:00, με τον πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου να βγαίνει στον αέρα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου επιστρέφει και το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά. Το ερωτηματικό για εκείνη την μέρα, όμως, είναι άλλο: θα καταφέρει να βγει στον αέρα η πρωινή ζώνη του σταθμού;

Ενώ στόχος είναι οι εκπομπές Breakfast at Star και Αλήθειες με τη Ζήνα να κάνουν πρεμιέρα στις 13 του μήνα, οι καθυστερήσεις στην κατασκευή των πλατό δεν αποκλείεται να μεταθέσουν την πρώτη καλημέρα για τις 20 Σεπτέμβρη.

Όσο για το Dancing With The Stars, δεν θα πρέπει να το περιμένουμε πριν από τα μέσα του Οκτώβρη.