Έτσι θα «χτυπήσει» το MEGA την τηλεθέαση του Τhe Voice

Η κίνηση του καναλιού που αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες στην πορεία του show προς την κορυφή του πίνακα μετρήσεων...

Είναι από τα πιο επιτυχημένα -αν όχι το πιο επιτυχημένο- προγράμματα της φετινής σεζόν. Το νέο μουσικό talent show «The Voice» έκλεψε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού που του χάρισε απλόχερα τηλεθεάσεις ακόμα και πάνω από 60%. Σαρωτική η επιδρομή της εκπομπής κάθε Παρασκευή βράδυ στους πίνακες της Nielsen, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για χαρές στους αντιπάλους της. Φαίνεται όμως, ότι αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα και μια τηλεοπτική γιγαντομαχία θα διεξαχθεί στις οθόνες μας…

Παρατηρώντας τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης Παρασκευής διαπιστώνουμε ότι το The Voice αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα όσον αφορά στις επιδόσεις του και αυτό εντοπίζεται στην πρώτη ώρα προβολής του.

Μπορεί το MEGA φέτος να μην έχει βάλει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι νέες μεγάλες παραγωγές, όμως υπάρχουν κάποιες σταθερές δυνάμεις που συνεχίζουν να …σέρνουν το καράβι της Μεσογείων. Μία από αυτές, η πιο δυνατή, είναι τα Κλεμμένα Όνειρα. Η σειρά σκαρφαλώνει στην κορυφή της τηλεθέασης κάθε βράδυ με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ στη μονομαχία της με το «The Voice» κατάφερε να παραμείνει μπροστά. Άρα, η λύση για το κανάλι -έστω και προσωρινά- είναι το αυτονόητο: διπλό επεισόδιο!

Αύριο βράδυ λοιπόν, τα δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μία σύγκρουση που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολυάριθμο κοινό και από τις δύο πλευρές.

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Κλεμμένα Όνειρα – Voice – Τούνελ: Πώς εμποδίζουν ο ένας την τηλεθέαση του άλλου;