Έτσι θα αντικατασταθεί ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος Λιάγκας

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ...

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν θα βρίσκεται την προσεχή εβδομάδα η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα«. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και η μεσημεριανή του παρέα θα αφήσουν – για λίγο – τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος που η εκπομπή θα απουσιάζει από το πρόγραμμα του σταθμού από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1; Η απόφαση του ΕΣΡ, στο κλείσιμο του προηγούμενου χρόνου, η οποία και αφορούσε στη διαχείριση θέματος που προβλήθηκε στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου 2019.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη απόφαση του ΕΣΡ σημειώνει: «Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020».

Έτσι, λοιπόν, την απουσία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα κληθούν να καλύψουν κατά το ήμισυ οι… πρωινοί «Αταίριαστοι», οι οποίοι θα ολοκληρώνουν εκτάκτως για την προσεχή εβδομάδα στις 13:00 ενώ στη δεύτερη ώρα θα μεταδίδεται σε επανάληψη ο «Πιο αδύναμος κρίκος».