Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής του GNTM – Βήμα βήμα οι διαδικασίες του αποψινού τελικού

GNTM

Δείτε πώς θα εξελιχθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του GNTM και η αγωνία για τον νικητή κορυφώνεται. Πώς, όμως, θα εξελιχθεί η αποψινή διαδικασία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή;

Όπως αποκαλύφθηκε στη Φωλιά των Κου Κου, η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού είναι μια πασαρέλα σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Αθήνας, όπου θα δούμε 15 παίκτες από τα bootcamps που επιστρέφουν και κάνουν πασαρέλα μαζί με τους τέσσερις φιναλίστ. Και μάλιστα, δεν θα κάνουν μόνο μία πασαρέλα, αλλά τρεις. Σε αυτή τη δοκιμασία θα υπάρξει αποχώρηση και στη συνέχεια οι τρεις που έχουν απομείνει θα συνεχίσουν στην επόμενη δοκιμασία.

Στη συνέχεια, οι τρεις φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε δύο δοκιμασίες με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό.

Στο πλατό οι τέσσερις κριτές, ατομικά, θα βαθμολογήσουν από το 1 μέχρι το 10 ξεχωριστά τους τρεις φιναλίστ και θα βγει για τον καθένα ένα άθροισμα για την πρώτη φωτογράφιση. Στο σημείο εκείνο τελειώνει το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο και περνάμε στο live, όπου θα δούμε τη βαθμολογία των παικτών για τη δεύτερη φωτογράφιση.

Μετά θα έχουμε το άθροισμα της βαθμολογίας του κάθε κριτή για κάθε παίκτη και θα βγει ένας αριθμός για τον καθένα. Και έπειτα θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να ψηφίσει για τον μεγάλο νικητή.