«Έτσι όπως γίνεται το Gay Pride δεν συμμετέχω! Μου θυμίζει καρναβάλι του Ρίο»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Αυτά τα πανηγύρια γύρω από τις εκκλησίες εμένα με ενοχλούν έτσι όπως γίνονται. Δηλαδή, μέχρι και στρινγκάκια πουλάνε έξω από το ναό».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στις κάμερες για την έκθεση του ταμείου αλληλοβοηθείας των ηθοποιών, ενώ η συζήτηση πήγε επίσης στο gay pride και στις εκκλησίες.

[dfp_ads id=236982]

«Έτσι όπως γίνεται το gay pride δεν συμμετέχω, δεν μου αρέσει. Μου θυμίζει καρναβάλι του Ρίο ή πανηγύρι εκκλησίας και θα ήθελα να είναι λίγο πιο σοβαρό. Το λέω αυτό γιατί τα πανηγύρια των εκκλησιών, εδώ έχουμε τον Άγιο Ιωάννη, και απ’ έξω γίνεται μια σουργελοποίηση, που εγώ που είμαι άθρησκος με ενοχλεί πάρα πολύ. Τους θρήσκους δεν τους ενοχλεί και γι’ αυτό είναι ντροπή τους. Αυτά τα πανηγύρια γύρω από τις εκκλησίες εμένα με ενοχλούν έτσι όπως γίνονται.

Δηλαδή, μέχρι και στρινγκάκια πουλάνε πίσω από το ναό και έξω από το ναό. Αν ζούσε ο Χριστός θα τους είχε πετάξει με το μαστίγιο έξω από τον περίγυρο των εκκλησιών. Και σας το λέω εγώ που δεν πιστεύω. Είμαι υπέρ του gay pride, απλά δεν συμφωνώ με διάφορες εκδηλώσεις τύπου Ρίο Ντε Τζανέιρο. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο σοβαρό. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται και αντί να τους φέρεις κοντά σου, τους φέρνεις λίγο πιο μακριά σου και γίνονται εχθροί σου», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!