Έτσι έφυγε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης από το STAR μετά από 17 χρόνια

Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης

Όσα είπε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στο The 2night Show.

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης το βράδυ της Πέμπτης. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για πρώτη φορά στον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το STAR ύστερα από 17 χρόνια συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 σημείωσε με ειλικρίνεια πως «έχω σταματήσει να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό. Από το STAR, όταν ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια δεν έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ».

«Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ξαναγίνει ένα δελτίο ειδήσεων με τόσο lifestyle που είχε το STAR. Τότε υπήρχε η βιομηχανία του lifestyle» τόνισε ο δημοσιογράφος. «Ήμουν 17 χρόνια στο STAR. Μάλλον δεν πρέπει να το ξανακάνω. Να μείνω τόσα πολλά χρόνια σε ένα μέρος γιατί η τριβή σου φέρνει άλλα πράγματα. Για παράδειγμα με είχαν συνδέσει πολύ με τη Μύκονο και τα νησιά. Εγώ στη Μύκονο, όμως, έκανα και άλλα πράγματα που δεν τα έπαιζαν και μετά από χρόνια τα παίζουν τώρα. Για παράδειγμα, όταν κάλυψα τη δολοφονία του Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν, οι μισοί μυκονιάτες με μισούσαν και οι άλλοι μισοί με αγαπούσαν».

Μια διαφορετική πλευρά παρουσίασε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στο late night του ΑΝΤ1.