Έτσι άδειασε ο Νίκος Μουτσινάς το POP UP – «Μπορεί να συμβεί και σε σας»

Νίκος Μουτσινάς

"Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον!", είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο Πρωινό; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει», είπαν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο POP UP. Ο Νίκος Μουτσινάς, όμως, καραδοκούσε και με ένα τρόπο επέστρεψε το σχόλιο πίσω απ’ όπου ξεκίνησε…

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό. Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλους! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα POP UP. Και θα λένε «τα παιδιά βγήκαν». «Όχι αλλά τους είδαμε στα δύο λεπτά».

Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας!

Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα… μόνο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, στέλνοντας τα «φιλιά» του στο POP UP.

Αυτό πόνεσε λίγο…