Ετεοκλής Παύλου: «Πολύ δυσδιάκριτες οι γραμμές ανάμεσα σε lifestyle και gossip, ανέκαθεν υπήρχαν»

Ετεοκλής Παύλου

"Ο τηλεθεατής έχει το τηλεκοντρόλ και εκείνος αποφασίζει τι θέλει και τι δεν θέλει" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Χατζίδου στην πρωινή ζώνη του STAR μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, την αυτοναφορικότητα και την διάθεση για τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε πως «φυσικά και τα κοιτάζω τα νούμερα. Άλλες μέρες είναι πιο καλές, άλλες δεν είναι τόσο καλές. Σε επηρεάζουν όμως από την άποψη ότι πάντα τα κοιτάς ώστε, όταν κάτι δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλεις, να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις και τι μπορείς να κάνεις. Σε πεισμώνουν περισσότερο ώστε να δώσεις κάτι παραπάνω».

«Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν όχι, δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα. Όλα είναι θετικά, όλα είναι καλά αλλά συγκεκριμένα συζητήσεις δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα. Η δική μου διάθεση είναι θετικότατη. Αυτή τη στιγμή, όταν δίνεις σε κάτι τον εαυτό σου και αγαπάς τόσο πολύ αυτό που κάνεις, στο μυαλό μου έχω μόνο το Breakfast@Star. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Οπότε δεν υπάρχει σκέψη για οτιδήποτε άλλο γιατί είμαστε εστιασμένοι σε αυτό».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σωστό και λάθος για την αυτοαναφορικότητα. Ότι νιώθει ο καθένας κάνει και όπως θέλει ο κάθε άνθρωπος και η κάθε εκπομπή να έχει την εικόνα αυτή, πράττει αναλόγως. Ο τηλεθεατής έχει το τηλεκοντρόλ και εκείνος αποφασίζει τι θέλει και τι δεν θέλει. Είναι πολύ δυσδιάκριτες οι γραμμές ανάμεσα στο lifestyle και το gossip. Θεωρώ ότι ανέκαθεν υπήρχαν, δεν είμαι στην τηλεόραση και γω 20 χρόνια αλλά από αυτά που βιώνω και έβλεπα σαν τηλεθεατής ανέκαθεν υπήρχε και gossip και lifestyle. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο» πρόσθεσε, επίσης, ο Ετεοκλής Παύλου στην καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.