Ετεοκλής Παύλου: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάτι έχει πάθει τελευταία»

Ετεοκλής Παύλου

"Πριν από λίγες μέρες είδαμε να θυμάται χωρίς λόγο και αιτία κάτι που αφορά τη Μαρία Μπακοδήμου".

Η παρέα του «Breakfast@Star» σχολίασε όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Γιώργο Λιάγκα, όταν δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση είναι θεραπευτική για όσους φωνάζουν… όχι για όσους βλέπουν». Ο Ετεοκλής Παύλου πέταξε τα βέλη του στον παρουσιαστή της δημόσιας τηλεόρασης και για όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες για την Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Ο ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος κάτι έχει πάθει τελευταία, το ίδιο πράγμα έπαθε. Για ποιο λόγο το λέω; Γιατί βλέπουμε το ένα καρφί να διαδέχεται το άλλο καρφί.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε να θυμάται χωρίς λόγο και αιτία κάτι που αφορά τη Μαρία Μπακοδήμου, κάτι πολύ συγκεκριμένο για την Eurovision που είχε γίνει στο μακρινό παρελθόν και δεν υπήρχε κανένας λόγος να έρθει στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και τώρα να ακούμε κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι είναι πράγματα που ο ίδιος κουβαλούσε και ήθελε να τα πει και τα έβγαλε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει».