Ετεοκλής Παύλου: «Μπέττυ Μαγκιόρα» θα τη λέω από εδώ και πέρα»

Ετεοκλής Παύλου

"Δεν ήθελαν να ασχοληθούν γιατί ένιωσαν ότι φεύγει από το όριο του χιούμορ και έγιναν προσβλητικά σχόλια" είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Την απάντηση που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με το ζεϊμπέκικο για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασαν στο Breakfast@star. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως θα τη λέει «μαγκιόρα» λόγω αυτής της κίνησής.

«Τι συναισθήματα λέτε να έχει η Μπέττυ Μαγγίρα μετά από όλα αυτά που άκουσε μέσα στην εβδομάδα; Εγώ λέω να βάλει ένα ματάκι» είπε η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε ο Ετερο»Δεν ήθελε να δώσει συνέχεια και να το τροφοδοτήσει με τον Παπανώτα, ωστόσο πετάχτηκαν κάποιες ατακούλες κρυμμένες από πίσω με σχόλιο.

«Μου αρέσει ο τρόπος που ασχολήθηκαν κι έδωσαν ένα τέλος γιατί τι να πεις; Πώς απαντήσεις σε τέτοιες προσβλητικές συμπεριφορές; Ρίχνεις ένα ζεϊμπέκικο και άντε» ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δεν ήθελαν να ασχοληθούν γιατί ένιωσαν ότι φεύγει από το όριο του χιούμορ και έγιναν προσβλητικά σχόλια. Μπέττυ μου μαγκιόρα θα τη λέω από εδώ και πέρα να ξέρετε» είπε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου.