Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για το ατύχημα – «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους»

Ετεοκλής Παύλου

"Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: όχι, λειτουργεί κανονικά. Νόμιζα ότι είχε χαλάσει".

Σε μία προσωπική εξομολόγηση από την περίοδο του ατυχήματος που του στέρησε το ένα του πόδι προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Star, με αφορμή όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής ο Σπύρος Παπούλιας για τη δική του περίπτωση, αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τη μοναξιά που ένιωσε από στενούς του φίλους.

«Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε», περιγράφει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: όχι, λειτουργεί κανονικά. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε», εξομολογείται ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου στους συνεργάτες του.

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», καταλήγει στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.