Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου έχει αρχίσει να με ρωτάει για το πρόσθετο μέλος»

Ετεοκλής Παύλου

"Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι" ανέφερε, μέσα σε άλλα, ο Ετεοκλής Παύλου.

Στην μικρή του κόρη αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, το απόγευμα της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με την Μυρτώ Κάζη στο OPEN. Ο αθλητής αναφέρθηκε στο πρόσθετο μέλος που φέρει στο σώμα του και πως έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται το 2 ετών παιδί του.

Ειδικότερα, ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε στο Familiar πως «είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας.

«Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται» συμπλήρωσε ο αθλητής και παρουσιαστής του OPEN. «Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά».

Στο πλατό του Familiar βρέθηκε η ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Νέλλυ Θεοδοσίου.