Ετεοκλής Παύλου για Ναταλία Γερμανού: «Βγάζει τον εαυτό της απ’ έξω και είναι σαν να ακούγεται ότι καλά σας έκανε»

Ετεοκλής Παύλου

"Αν είχαμε βάλει ένα μαέστρο στην εκπομπή, δεν θα είχαμε αυτά τα σχόλια από τον Γιώργο Νταλάρα; Ένας μαέστρος μας έλειπε" είπε με νόημα ο Ετεοκλής Παύλου.

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για όσα άκουσε το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη στάση που κράτησε για το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους έπεσε στο τραπέζι του Breakfast@star. Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου απόρησαν αν η παρουσιάστρια του Alpha βγάζει τον εαυτό της απ’ έξω και αναφερόταν μόνο στις άλλες εκπομπές.

«Ένιωσα ότι η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε να δικαιολογηθεί για τις δηλώσεις που είχε κάνει. Δεν είπε στην ουσία να αλλάξει την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, αλλά αν όντως υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που προσβάλει την τηλεόραση, προφανώς το ακόλουθο είναι να κάνεις κι εσύ κάτι άλλο. Τώρα τι κατάλαβα εγώ; Αν είχαμε βάλει ένα μαέστρο στην εκπομπή, δεν θα είχαμε αυτά τα σχόλια από τον Γιώργο Νταλάρα; Ένας μαέστρος μας έλειπε. Γιατί όλες οι εκπομπές είναι ίδιες πάνω κάτω σαν θεματολογία» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Έχεις πολύ gossip στην εκπομπή σου, αλλά αν βάλεις μία πολύ καλή συνέντευξη αντισταθμίζει το ένα το άλλο και θεωρείται ότι είσαι κάτι διαφορετικό; Ποιες είναι οι εκπομπές που αναφέρθηκε ο Γιώργος Νταλάρας και συμφώνησε η Ναταλία;» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε:

«Όταν η πρώτη αντίδραση είναι ότι καλά μας έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, επιτέλους το είπε κάποιος και ένιωσα ότι ναι παιδιά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, νομίζαμε όλοι ότι βάζει και τον εαυτό της μέσα και κοιτάζει το κουκούτσι των λόγων του Νταλάρα και όχι το ύφος. Δεν έβαλε τον εαυτό της μέσα γιατί λέει ότι η εκπομπή μας δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή… Μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας θα πήγε να ρωτήσει τον Νταλάρα για τον Τσιτσάνη».

«Βγάζει τον εαυτό της απ’ έξω και είναι σαν να ακούγεται μία φράση: καλά σας έκανε» συμπέρανε ο Ετεοκλής Παύλου για τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού.