Ετεοκλής Παύλου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Είναι άσχημο και άκομψο να βγαίνεις και να το λες αυτό»

Ετεοκλής Παύλου

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συζητάει στην εκπομπή του σχεδόν καθημερινά για το τι θα γίνει με τις εκπομπές  και με τους παρουσιαστές», λέει η Ελένη Χατζίδου.

Τις δηλώσεις που έκαναν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχετικά με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στο «Breakfast@star».

«Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν άνθρωποι της τηλεόρασης, αν τους δεις στην εκπομπή τους και τους δεις σε δηλώσεις που κάνουν σε event, είναι σαν να βλέπεις διαφορετικά πρόσωπα. Δεν μπορεί δηλαδή τη μια μέρα να σχολιάζεις στην εκπομπή ρεπορτάζ το τι θα γίνει, το μέλλον, ποιος θα πάει που και μετά να λες ότι “είναι πολύ νωρίς να τα συζητάμε αυτά”. Αφού εσύ τα συζητάς», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου είπε στη συνέχεια: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν είπε κάτι για τον εαυτό του, ούτε τον ρώτησαν για το δικό του μέλλον. Αλλά συζητάει στην εκπομπή του σχεδόν καθημερινά για το τι θα γίνει με τις εκπομπές  και με τους παρουσιαστές».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε από την πλευρά του: «Ο Λάμπρος είναι επηρεασμένος και από τη διάψευση που είχε κάνει η Φαίη μέσα από την εκπομπή και το έχει πάρει κι εκείνος το φορτίο μέσα του, επειδή είναι και πολύ δεμένοι. Θα το πω στον Λάμπρο και πιστεύω ότι άμα το δει κι εκείνος, ίσως δεν θα έπρεπε να το κάνει.

Λίγο άκομψο είναι, λίγο άσχημο είναι να βγαίνεις και να λες ότι λέμε ότι θέλουμε για να έχουμε θέματα. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ βγαίνει και στηρίζεται από ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά αυτή, για να βγαίνει ο Λάμπρος και ο κάθε Λάμπρος κι εμείς να συζητάμε πράγματα. Δεν μπορείς να εκμηδενίζεις έτσι το ρεπορτάζ».

Έχει μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!