Ετεοκλής Παύλου για Γιάννη Μπέζο: «Νιώθω ότι θέλει να υποτιμήσει την τηλεόραση»

Παύλου Μπέζος

Το σχόλιο του παρουσιαστή στις δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του Breakfast@Star. Ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε μεταξύ άλλων πως στην τηλεόραση λόγω του σκληρού ανταγωνισμού ο ποιοτικός πήχης είναι χαμηλός.

«Στη μεγάλη εικόνα συμφωνώ με κάποια που λέει αλλά νιώθω ότι έχει μία αίσθηση γενικά να θέλει να υποτιμήσει λίγο την τηλεόραση και δεν μου αρέσει τόσο πολύ. Καταλαβαίνω ότι η τηλεόραση έχει τον ρόλο να οδηγεί το κοινό σε κάτι αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι», σχολιάζει ο Ετεοκλής Παύλου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο και ξέρεις ότι δεν έχεις τη δυνατότητα στα 2-3 χρόνια να έχεις μια δική σου εκπομπή, να κάνεις κάτι δικό σου και να το χτίσεις. Καλείσαι να γίνεις ανταγωνιστικός πολύ πιο γρήγορα, γιατί κρίνεσαι κάθε μέρα. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε πει ότι υπάρχει η ΕΡΤ, που προάγει πολιτισμό και δεν τη νοιάζει η τηλεθέαση», συμπληρώνει ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star.

«Λέει ότι ο κόσμος ρίχνει την ποιότητα προς τα κάτω, δεν είναι λίγο υποτιμητικό αυτό;», παρατήρησε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν έχεις πάντα τη δυνατότητα να πεις ότι μπαίνω στην τηλεόραση και μπορώ να αντέξω 2-3 χρόνια με μία εκπομπή που θέλω να εκπαιδεύσω το κοινό, αν η εκπομπή δεν πηγαίνει καλά. Εδώ βλέπουμε ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τρέχει μέρα με τη μέρα», επισημαίνει ο Ετεοκλής Παύλου σε άλλο σημείο της συζήτησης.

«Δίνω και ένα δίκιο βέβαια στο ότι κάθε κανάλι είναι μία υγιής επιχείρηση που θέλει στο τέλος να είναι κερδισμένη. Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα θέλουν κι αυτοί να μειώσουν το ρίσκο», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου για τα σχόλια του Γιάννη Μπέζου.