Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: «Τον ενοχλεί που τον λένε πανελίστα, μα έχει μια δόση πραγματικότητας όχι υποτίμησης»

Ετεοκλής Παύλου

"Βλέπω μία αντίθεση στα λεγόμενα του κ. Παπανώτα, ότι όταν εκείνος λέει την αλήθεια του αλλά είναι άκομψη δεν τον ενοχλεί και τον πειράζει που ενοχλούνται κάποιοι" δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχολίασαν στο Breakfast@star. Η Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε ότι δεν δέχεται αντίθετο σχόλιο και ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε πως ότι βλέπει μία αντίθεση στα λεγόμενά του.

«Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Επειδή ξέρω ότι έχει αιχμηρό σχόλιο και έχει πραγματικά μεγάλη εμπειρία κι όπως είπε ο ίδιος: εγώ ήμουν ο σκηνοθέτης, εγώ ο παρουσιαστής, εγώ αρχισυντάκτης, εγώ όλα τα έκανε ο ίδιος στον χώρο. Επειδή έχει αυτήν την εμπειρία, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι μπορεί ο ίδιος να κάνει κάποιους χαρακτηρισμούς και κάποια σχόλια ελεύθερα κι όλοι πρέπει να το δεχόμαστε με αγκαλιά και όταν εμείς πάμε να κάνουμε ένα σχόλιο -είτε είναι νεότερος είτε της ηλικίας- να πρέπει να κρίνεται με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο. Όταν έχεις αιχμηρό σχόλιο -είναι όπως με το χιούμορ- και στις εκπομπές είναι πάρα πολύ χρήσιμος γιατί έχεις αυτό το σχόλιο, θα πρέπει κι εσύ όταν αντιστοίχως σου κάνουν σχόλιο να το περιμένεις» είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Βλέπω μία αντίθεση στα λεγόμενα του κ. Παπανώτα, ότι όταν εκείνος λέει την αλήθεια του αλλά είναι άκομψη δεν τον ενοχλεί και τον πειράζει που ενοχλούνται κάποιοι. Όταν κάποιος άλλος λέει μια αλήθεια, που είναι ίσως και εκείνη άκομψη για τον ίδιο, θίγεται ξαφνικά. Αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν τον ενοχλεί ότι μια γυναίκα 50 ετών -που είναι άκομψο να λες την ηλικία- ότι τραγουδά στα μπουζούκια και σου λέει ότι είπα αλήθεια δεν είπα κάτι ψέματα, ενώ όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί. Μα, έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας αλλά όχι υποτίμησης. Είναι σε ένα πάνελ σε μία ομάδα. Το επιχείρημα του ιδίου είναι ότι είναι μια πραγματικότητα. Λες έναν άνθρωπο 50 ετών, που είναι άκομψο, αλλά το επιχείρημά του είναι ότι είναι αλήθεια.» υποστήριξε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θεωρώ προσωπικά ότι αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό του με πολλή αγάπη και τα χρόνια πορείας που λέει καθημερινά ότι έχει διανύσει» κατέληξε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Εμείς έχουμε πάρα πολύ χιούμορ εδώ, δεν ξέρω τι χιούμορ έχει ο κ. Παπανώτας. Το θέμα είναι ότι το χιούμορ με την Μπέττυ Μαγγίρα και ίσως και με το δικό μας, δεν συντονίζεται. Όχι, ότι δεν έχει χιούμορ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στο τέλος.