Ετεοκλής Παύλου για Χρύσλα – Μικρούτσικο: «Ήταν το κερασάκι στην τούρτα, θα το λύσω στον αέρα»

Ετεοκλής Παύλου

"Γιατί δεν το έλυσαν στο διάλειμμα; Έπρεπε να γίνει αυτό στον αέρα;" σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

Με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και τον καβγά του με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου ασχολήθηκε η παρέα του «Breakfast@Star».

Ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να σχολιάσει το επίμαχο περιστατικό από τη χθεσινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θέμα που έφερε στο τραπέζι η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την προσωπική της στήλη.

«Το πόσες ώρες; ήταν το κερασάκι στην τούρτα μίας κατάστασης που σιγοέβραζε πολύ καιρό τώρα. Είναι γνωστό ότι υπάρχει μία διακοπή προς το πρόσωπο του Ανδρέα από όλους όταν τοποθετείται… αλλά υπάρχει λόγος και είναι διαφορετικό να σε διακόψει κάποιος επειδή έχει κάτι να πει ή επειδή τον ενημερώνουν από το κοντρόλ» ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Και είναι άλλο απλά να ειρωνευτεί μία κατάσταση σε μία συζήτηση. Ο Ανδρέας έδινε το ρεπορτάζ του εκείνη την ώρα, το βιωματικό. Ήταν πληροφορίες επί του θέματος κι έρχεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σου λέει ότι ειρωνείες τέτοιες σε μένα δεν περνάνε και αφού στον αέρα με ειρωνεύτηκες, θα το λύσω στον αέρα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Εγώ είδα ότι μετά πήγαν σε διαφημιστικό διάλειμμα. Γιατί δεν το έλυσαν εκεί, ώστε μετά να συνεχιστεί η εκπομπή και να μην χάσουν τηλεοπτικό χρόνο; Γιατί πρέπει να γίνει αυτό στον αέρα; Αυτό δεν καταλαβαίνω» σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Το διαφημιστικό διάλειμμα είναι για να πουδράρουμε τη μυτούλα μας και να λέμε δυο πραγματάκια. Δεν είναι για να λύνουμε αυτά τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα είναι για να τα λύνουμε στον τηλεοπτικό αέρα» ανέφερε με νόημα η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είχε μαζέψει πράγματα για καιρό. Προφανώς η Χρύσλα πήγε να κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο εκείνη την ώρα σαν αστείο και μόλις είδε την αντίδραση… είδατε ότι υπήρξε μία αλλαγή και ένα μάζεμα;» σχολίασε επί του θέματος η Λιλή Πυράκη.