Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψε το άγνωστο ραντεβού του για το Survivor – «Ήθελαν να με εντάξουν στο project»

Ετεοκλής Παύλου

"Μου είχαν πει ότι τους άρεσε πάρα πολύ η ιδέα ότι ένας Survivor στη ζωή, επειδή έχω περάσει κάποια πράγματα δικά μου, θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτό το project".

Το άγνωστο ραντεβού και τις συζητήσεις που έκανε στο παρελθόν με τον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στην κάμερα της εκπομπής, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρέθηκε κοντά στο να ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο στο παρελθόν.

«Το ξέρετε ότι μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor; Ήταν να είμαι βοηθητικός σε αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιανός, δεν ήξερα με ποιον τρόπο αλλά μου είχε γίνει πρόταση επίσημα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είχα πάει για ραντεβού στον ΣΚΑΪ, είχαμε κάνει την πρώτη συζήτηση αλλά τελικά δεν συνεχίστηκε. Δεν ευδοκίμησε η κουβέντα και δεν έγινε κάτι παραπάνω», αποκαλύπτει ο παρουσιαστής του Star.

«Στην ουσία μου είχαν πει ότι τους άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και το concept ότι ένας Survivor στη ζωή, επειδή έχω περάσει κάποια πράγματα δικά μου, θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτό το project. Προφανώς δεν υπήρχε η σύγκριση με κανέναν παρουσιαστή. Απλά ήθελαν να είμαι κάπου εκεί στο project, να με εντάξουν κάπου μαζί με τον παρουσιαστή», εξήγησε αμέσως μετά ο Ετεοκλής Παύλου στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του.

«Μπορεί να ήθελαν να δουν: είσαι καλός, τα λες; Πάντως μου είχε γίνει η πρόταση τότε, το θυμάμαι. Δεν ευδοκίμησε εν τέλει αλλά δεν έχει σημασία», κατέληξε στην αφήγησή του για το Survivor ο Ετεοκλής Παύλου.