Ετεοκλής Παύλου: Απίστευτες εξομολογήσεις για την Ελένη Χατζίδου!

Ετεοκλής Παύλου

"Με το που μπήκα στο γυμναστήριο και την είδα που έκανε διάδρομο -θυμάμαι τι φορούσε ακριβώς, ένα κολάν με ένα μωβ μπλουζάκι από πάνω..."

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι πολύ ερωτευμένοι, πάρα πολύ ερωτευμένοι… και διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε τον Ετεοκλή Στη φωλιά των Κου Κου κι εκείνος έκανε μοναδικές αποκαλύψεις για την αγαπημένη του…

«Ήμασταν στο νοσοκομείο στην Καλαμάτα και είχαμε το άγχος για το τι έχει η Ελένη επειδή πονούσε πολύ και με το που βγαίνει η γιατρός και την βλέπουμε στο χαμόγελο και λέει «με το καλό», είχα ένα χαμόγελο μέχρι εδώ πάνω! Δεν το πίστευα! «Δεν πειράζει αγάπη μου που πονάς» της είπα και γέλαγα μόνος μου. Την πήρα αγκαλιά, την φιλούσα!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να είναι λιγόψυχος και να φοβάται. Εγώ γνώρισα τη γυναίκα που ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου μαζί της και ήμουν έτοιμος από την αρχή να της προσφέρω τα πάντα.

Πιο κεραυνοβόλος έρωτας δεν γίνεται! Με το που μπήκα στο γυμναστήριο και την είδα που έκανε διάδρομο -θυμάμαι τι φορούσε ακριβώς, ένα κολάν με ένα μωβ μπλουζάκι από πάνω- κοιτιόμασταν. Εγώ κρυβόμουν πίσω από τον διάδρομο να μην καρφωθώ κιόλας. Την επόμενη μέρα, εγώ είμαι γυμναστής σε έναν κοινό μας φίλο και λέει στην Ελένη έλα να γυμναστείς με τον γυμναστή μου να δεις τι δουλειά θα κάνεις. Την βλέπω να μπαίνει, ήμουν με τον ντοσιέ με τις ασκήσεις και λέω: «Δεν είναι δυνατόν».

Για μένα η γυναίκα μου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Όταν μου ζήτησε μπακλαβά, πήγα στο μαγαζί, ρώτησα τη γυναίκα ποιος είναι πιο φρέσκος πιο ωραίος, πήρα το καλύτερο, πήρα και άλλο ένα μη μου πέσει κάτω το ένα και της λείψει και της τα πήγα.

Εγώ στεναχωριόμουν μόνο άργησα εγώ να γεννηθώ και δεν είχα περισσότερο χρόνο να ζήσω μαζί της, αυτό είναι που με στεναχώρησε. Αυτοί οι μήνες που είμαι με την Ελένη είναι οι πιο ευτυχισμένοι μήνες στη ζωή μου. Θα προτιμούσα να ζήσω άλλον έναν χρόνο με την Ελένη, παρά όλη μου τη ζωή χωρίς την Ελένη. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτά τα λίγα χρόνια διαφορά δεν μου λένε τίποτα απολύτως».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…