Έστησαν στον τοίχο τη Μαρία Κορινθίου: «Μας έδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι»!

Μαρία Κορινθίου

"Μια μαυροφορεμένη γυναίκα, κρατώντας μαντίλια, θρήνησε. Χθες, μάλλον έμαθε ότι πέθανε ο Γιάννης Δαλιανίδης".

Η Μαρία Κορινθίου κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες». Στο Πρωινό έπιασαν δουλειά…

[dfp_ads id=236982]

Τον «χορό» στα σχόλια ξεκίνησε ο Άρης Καβατζίκης: «Αν έβλεπε κανείς εικόνες χωρίς ήχο, μπορεί να έλεγε ότι κάποιον κλαίνε. Μπορεί να θύμιζε και μνημόσυνο. Μια μαυροφορεμένη γυναίκα, κρατώντας μαντίλια, θρήνησε. Χθες, μάλλον έμαθε ότι πέθανε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Μάλλον της το είπαν χθες»…

Η Σοφία Τουντούρη αναρωτήθηκε: «Τι άλλο θα σκεφτεί να κάνει η Μαρία Κορινθίου για να προκαλέσει να τη σχολιάζουν, να είναι στην επικαιρότητα. Μη λέτε για κλάμα, κλαίει χωρίς δάκρυ».

Ο Κώστας Τσουρός, συνεχίζοντας την κόντρα του με την ηθοποιό, δήλωσε: «Αυτό που ήθελε να καταφέρει η Μαρία Κορινθίου χθες, το κατάφερε. Μας έδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι»!

Από την πλευρά της, η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρατήρησε: «Δεν γίνεται να απασχολείς τον κόσμο με ένα γυμνό εξώφυλλο -αν έγινε ρετούς ή όχι- και να θέλεις να σε βλέπουν ως σοβαρή ηθοποιό. Τώρα πάλι απασχολεί γι’ αυτό τον λόγο».