Έστειλε εξώδικο ο Μάκης Παντζόπουλος – Οργή Λιάγκα:«Υπάρχουν αλλαξο…»!

«Η Μενεγάκη που τον γνώρισε τον Ματέο μωρέ; Αμάν τόση ώρα! Δεν το λέω δεν το λέω! Δεν ήταν παράνομο; Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη»;

«Ο Ματέο στέλνει ένα εξώδικο προς επτά περιοδικά και προσωπικά προς παπαράτσι ότι δεν επιθυμεί να φωτογραφίζουν το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής μέσα από το Πρωινό, παρουσιάζοντας την αποκλειστική τους είδηση. 

Ο παρουσιαστής διάβασε ένα απόσπασμα από την εξώδικη διαμαρτυρία, όπου ο Μάκης Παντζόπουλος αναφέρει: «Με αναγκάζετε να κυκλοφορώ ακόμα και με κουκούλα αποκρύπτοντας το πρόσωπό μου. Ακόμα και όταν κινούμαι στην αυλή του σπιτιού μου. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα και τους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα η οποία αποτελούσε επιλογή μου. Βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι».

«Εγ’ω είμαι με τον Ματέο 100%! Το λάθος του Ματέο είναι ότι το άφησε και τώρα που έγινε η διαφήμιση στέλνει τα εξώδικα.», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Όταν η συζήτηση πήγε στο αν το ξενοδοχείο ήταν για παράνομα ζευγάρια ή όχι, ο παρουσιαστής ξέσπασε: «Ήταν καταφύγιο παράνομων ζευγαριών! Η Μενεγάκη που τον γνώρισε τον Ματέο μωρέ; Αμάν τόση ώρα! Δεν το λέω δεν το λέω! Δεν ήταν παράνομο; Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη; Κάποια πράγματα τα σεβόμαστε γιατί υπάρχουν οικογένειες, αλλά μην κάνουμε τώρα ότι δεν ξέρουμε τι έχει γίνει; Άντε τώρα ξαφνικά έχουμε ωραιοποιήσει όλοι τα πράγματα επειδή υπάρχουν σχέσεις και αλλαξοκω…»!!

Διαβάστε ακόμα:

Η απαγόρευση της Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για τον Ματέο και τα παιδιά