«Έσπασε» ο Στέλιος Κρητικός: «Ανατριχιάζω και τώρα που το λέω, είναι κάτι συγκλονιστικό»

Στέλιος Κρητικός

"Δεν μπορώ να το ξεχάσω" παραδέχθηκε, με φωνή τρεμάμενη, ο Στέλιος Κρητικός.

Την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Στέλιος Κρητικός το απόγευμα της Κυριακής για τις ανάγκες της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τον ερχομό των τεσσάρων παιδιών του στη ζωή αλλά και τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν όταν έπιασε στα χέρια τον πρωτότοκο γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι και τις τέσσερις γεννήσεις των παιδιών μου. Δεν κατάφερα να είμαι όμως μέσα, έχω κάνει και τις τέσσερις φορές την διαδικασία πριν με μαθήματα για να είμαι μέσα αλλά έγιναν και οι τέσσερις καισαρικές. Δεν μου έχει τύχει, όχι. Ήμουν ένα βήμα πριν από την πόρτα οπότε δεν την έζησα αυτή την εμπειρία».

«Το πιο συγκλονιστικό που έζησα με τον Μιχαήλ Άγγελο σαν πρώτο παιδί, πρώτες εικόνες και πρώτα συναισθήματα ήταν ότι έκλαιγε και σπάραζε και, όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου, σταμάτησε να κλαίει».

«Ανατριχιάζω και τώρα που το λέω. Είναι κάτι το συγκλονιστικό, που δεν μπορώ να το ξεχάσω» συμπλήρωσε, με φωνή τρεμάμενη, ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με την Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.