«Έσπασε» ο Μάκης Δελαπόρτας για τις δύσκολες απώλειες: «Έχω ορφανέψει»

Μάκης Δελαπόρτας

"Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος από αυτούς, εγώ συγκλονίζομαι" εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην Οδό Ζαρίφη 2 βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, το μεσημέρι της Παρασκευής, για να συναντήσει την Κατερίνα Ζαρίφη στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις απώλειες αγαπημένων του προσώπων, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου και η Μαίρη Χρονοπούλου, οι οποίες τον στιγμάτισαν μέχρι σήμερα.

«Από όλους όμως αυτής της χρυσής δεκαετίας του ’60, που αισθανόσουν Χριστούγεννα σπίτι; Με ποια προσωπικότητα από όλες αυτές, «πάω να κάνω Χριστούγεννα στο σπίτι μου» έλεγες;» ρώτησε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Ζαρίφη τον καλεσμένο της για να αποκριθεί ως εξής. «Στην Ρένα Βλαχοπούλου, που έβαζε την ποδιά και θα μαγείρευε από το πρωί και θα μας περίμενε. Ήταν τελοσπάντων μια νοικοκυρά, μια μαμά, μια αγκαλιά».

«Ήταν δηλαδή η οικοδέσποινα που θα σε περίμενε, η παραδοσιακή θεία ή μαμά, όπως θες πες την» συμπλήρωσε, συγκινημένος, ο Μάκης Δελαπόρτας για να σχολιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη πως «βλέπω ότι συγκινείσαι όταν μιλάς για εκείνην».

«Ε, ναι μωρέ τώρα… Αυτοί ήταν κομμάτια της ζωής μου που έφυγαν και έχω ορφανέψει. Δηλαδή πραγματικά το αισθάνομαι έτσι, έχω ορφανέψει. Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος από αυτούς, εγώ συγκλονίζομαι γιατί δεν είμαι απλά ο συνάδελφος ή ο θαυμαστής. Εγώ ήμουν άνθρωπος της οικογένειας, ακόμα και για την Μαίρη Χρονοπούλου που χάσαμε πρόσφατα. Πειράχτηκα πολύ και μου λείπει η Μαίρη, πραγματικά! Και τα βράδια αυτό το τηλέφωνο που κρατούσε ώρες… Ρε παιδί μου, οι κουβέντες μας ήταν το δικό μου πανεπιστήμιο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάκης Δελαπόρτας στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.