«Έσπασε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη μητέρα του και ξέσπασε σε κλάματα

Γρηγόρης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτιση του.

Την πιο ευάλωτη του πλευρά παρουσίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή της Κατερίανς Καινούργιου ο υποψήφιος του MasterChef,  Γιώργος Λουκάς για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» ανέφερε μια μέρα νωρίτερα ο Γιώργος, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι, όταν ο νεαρός υποψήφιος που δεν προχώρησε στο ριάλιτι μαγειρικής μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση. Μπορεί, Γιώργο, να μην πείρες την ποδιά αλλά είσαι ένας πραγματικός νικητής της ζωής. Ακούγωντας την ιστορία σου, μπορεί πολλοί να έχουμε ζήσει αντίστοιχες ιστορίες. Ο Γρηγόρης, ας πούμε, μου είπε… Το λέω Γρηγόρη μου; Ή όχι, συγγνώμη, συγκινείται» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα ο πατέρας μου έφυγε από αυτό» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια του Alpha, «και η μητέρα του Γρηγόρη. Πω πω, έλα. Συγγνώμη τώρα. Απλά επειδή το ανέφερε. Δηλαδή είναι μια οπολύ δύσκολη μορφή επιθετικού καρκίνου που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να… δεν περνάμε τέτοια μηνύματα, είσαι ήρωας».

«Συγγνώμη, συγγνώμη» ζήτησε, εκ νέου, η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκφράσει λέξη.