«Έσπασε» ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον θάνατο του πατέρα του

Γιώργος Χριστοδούλου

"Και έμεινα εκεί και λέω, "Γιώργο δύναμη τώρα γιατί αύριο έχεις παράσταση". Δεν είπα τίποτα σε κανέναν" ομολόγησε συγκινημένος ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την θεατρική παράσταση «Φονιάς». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απώλεια του πατέρα του και την δύσκολη διαχείριση της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστοδούλου σημείωσε με συγκίνηση πως «ένα καλοκαίρι ολόκληρο παίζαμε την «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» και εκείνο το διάστημα αρρωσταίνει ο πατέρας μου. Έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε το μεσημέρι και το απόγευμα πήγα να τον δω. Έβηξε λιγάκι δυνατά και έκλεισε τα μάτια του. Δεν έφυγε αλλά έμεινε εγκεφαλικά νεκρός».

«Έπαιζα εγώ κανονικά, ένα από τα βράδια που πήγα εκεί ήταν μεγάλο το σοκ γιατί πήγα μέσα και ήταν άδειο το κρεβάτι. Ήταν άδειο το κρεβάτι. Και έμεινα εκεί και λέω, «Γιώργο δύναμη τώρα γιατί αύριο έχεις παράσταση». Δεν είπα τίποτα σε κανέναν».

«Περίμενα τηλεφώνημα από την Έλλη Λαμπέτη για να βρεθώ στην ίδια παράσταση και δεν βγήκα ένα μήνα από το σπίτι μέχρι να με πάρει» συμπλήρωσε, επίσης, ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Δεν νομίζω να καβάλησα ποτέ το καλάμι, με τίποτα».