«Έσπασε» ο Αντώνης Ρέμος πλάι στον Μίμη Πλέσσα στο Σπίτι με το MEGA: «Έκλαψαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Αντώνης Ρέμος

"Μας συνδέει φιλία 30 χρόνια και ειλικρινά η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη" δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Σπίτι με το MEGA.

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όσο και αγαπημένους του φίλους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια σπάνια συνάντηση του τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Μίμη Πλέσσα, τον οποίο και ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε στο σπίτι του λίγες ημέρες νωρίτερα. Εκεί, ο δημοφιλής ερμηνευτής έμελλε να μας χαρίσει το κομμάτι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» την ώρα που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε πάρει θέση στο πιάνο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση ενώ αμέσως μετά, στο πλατό της εκπομπής Σπίτι με το MEGA, μίλησε με λόγια τρυφερά για την προσωπική σχέση με τον Μίμη Πλέσσα. Κάτι που έπραξε, επίσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που βρέθηκε επαγγελματικά μαζί του.

«Έπρεπε να δεις, Ρούλα, τον Μίμη σε αυτή τη συνάντηση! Έγινε μεσημέρι η συνάντηση και αυτό ήταν το πρώτο μεσημέρι που δεν κοιμήθηκε, παρά έλεγε με αγωνία «ήρθε ο Αντώνης; Ήρθε ο Αντώνης;». Και όταν συναντήθηκαν στο σαλόνι, έκλαψαν και οι δύο».

«Μια στιγμή φοβερή, έκλαψαν και οι δύο. Γιατί μας συνδέει μια φιλία και τον Μίμη με τον Αντώνη και μαζί τριάντα χρόνων» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Λουκίλα Καρρέρ -Πλέσσα που βρέθηκε στο Στούντιο με το MEGΑ.

«30 χρόνια και ειλικρινά η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη. Μιχάλη, εσύ καταλαβαίνεις, όταν έχεις απέναντι σου τον Μίμη Πλέσσα πόσο μεγάλο πράγμα είναι αυτό για έναν καλλιτέχνη» εξομολογήθηκε, με τη σειρά του, ο Αντώνης Ρέμος με φωνή τρεμάμενη στον συνάδελφο του, Μιχάλη Χατζηγιάννη τη νύχτα του Σαββάτου.