«Έσπασε» η Βάσω Λασκαράκη στη σοκαριστική εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη: «Δέχθηκα κλωτσιές»

Βάσω Λασκαράκη

"Είχα πάει και το είχα καταγγείλει στον λυκειάρχη και δεν είχε κάνει τίποτα" ομολογεί ο Άρης Καβατζίκης.

Σε μια σοκαριστική αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια προχώρησε ο Άρης Καβατζίκης, το απόγευμα της Κυριακής, όταν και συνάντησε την Βάσω Λασκαράκη στο Break του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το μπούλινγκ που δέχθηκε στο σχολείο από συμμαθητές του αποκαλύπτοντας πως δεχόταν πλήθος χαρακτηρισμών και κλωτσιές.

«Έχω δεχθεί πολύ μπούλινγκ ως παιδί στο σχολείο. Πιστεύω ότι κι αυτό με σκλήρυνε. Δηλαδή δέχθηκα μπούλινγκ επειδή ήμουν ένα παιδάκι το οποίο είχε παραπάνω κιλά, πολλά παραπάνω κιλά. Ήμουν ένα ευτραφές παιδί. Φορούσα και γυαλιά. Άμα, επίσης, έκανες και παρέα με κορίτσι, δεν είχες δηλαδή κολλητό αλλά είχες κολλητή, σου κολλούσαν κατευθείαν και την άλλη ετικέτα. «Α, αυτός είναι διαφορετικός» δηλαδή άλλο πράγμα από εμάς» σημείωσε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Το δύσκολο ήταν στο λύκειο στη Θεσσαλονίκη. «Χοντρέ», «γυαλάκια», το ένα και το άλλο. Δέχθηκα πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές. Βέβαια, θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκδρομή μια κλωτσιά, είχα πάει και το είχα καταγγείλει στον λυκειάρχη και δεν είχε κάνει τίποτα».

Τότε ήταν που η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής, Βάσω Λασκαράκη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για όσα άκουγε και σκούπισε τα μάτια της. «Αν αυτός ο άνθρωπος που μου έκανε αυτό το μπούλινγκ είναι εδώ σε αυτόν τον κόσμο και μας βλέπει, εύχομαι να έχει γίνει ένας καλός μπαμπάς για τα παιδιά του τουλάχιστον. Τον συγχωρώ για αυτό που έκανε, αλήθεια» συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης στο νέο επεισόδιο του Break το απόγευμα της Κυριακής.