«Έσπασε» η Παρθένα Χοροζίδου για την πρόσφατη απώλεια της

Παρθένα Χοροζίδου

"Με έλουσε με την αγάπη της και έφυγε" πρόδωσε συγκινημένη η Παρθένα Χοροζίδου.

Καλεσμένη στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός, ωστόσο, έδειξε την πιο ευάλωτη πλευρά της όταν και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς.

Ειδικότερα, η Παρθένα Χοροζίδου ανέφερε πως «πριν από μιάμιση εβδομάδα έχασα την γιαγιά μου, τον πιο φωτεινό άνθρωπο που είχα στη ζωή μου και έχω χρέος να γεμίσω το κενό της με φως. Ότι λείπει από αυτήν να το δίνω εγώ».

«Με έλουσε με ένα τηλεφώνημα, σχεδόν δέκα μέρες πριν φύγει, σχεδόν επιθετικής αγάπης! Δηλαδή «γιαβρί μου», «παιδί μου», «ψυχή μου», «παιδί μου γλυκό μου». Αρχίζω και με πιάνει αμηχανία. «Γιαγιά σταμάτα» της λέω και μου μαζεύτηκε το δάκρυ εδώ»

«Με έλουσε με την αγάπη της και έφυγε» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. «Της είχα φοβερή αδυναμία. Την έχω κλάψει τη γιαγιά μου από τα νιάτα μου και καμιά φορά λέω, «πως και δεν έχεις πέσει στα πατώματα». Έχω τεράστια χαρά που γνώρισα έναν τέτοιον άνθρωπο, σκέφτομαι πως μόνο τέτοιους θανάτους επιτρέπω γύρω μας. Δεν θέλω να ακούω για παιδιά, για μπαλκόνια και ομάδες. Δεν επιτρέπεται».