«Έσπασε» η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για την αδελφή της

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Συγκινούμαι τώρα που το λέω γιατί πραγματικά την αγαπώ πολύ και ξέρω πόσο θαυμάσιος άνθρωπος είναι" ομολόγησε, μέσα σε όλα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την πιο τρυφερή της πλευρά παρουσίασε αβίαστα η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγαπημένη της αδελφή, η οποία μεγαλώνει μόνη της το παιδάκι της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΑΝΤ1, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αδελφή μου μεγαλώνει μόνη το μωράκι της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Μια πολύ δύσκολη, ιδιαίτερη απόφαση αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδελφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα».

«Με την αδελφή μου ήμασταν πάρα πολύ κοντά όλη αυτή την τριετία που το προσπαθούσε. Όσες γυναίκες το έχουν περάσει αυτό ξέρουν τι σημαίνει. Είναι μια πάρα πολύ ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Οπότε, όταν τελικά συνέβη, ένιωσα σαν… Συγκινούμαι τώρα που το λέω γιατί πραγματικά την αγαπώ πολύ και ξέρω πόσο θαυμάσιος άνθρωπος είναι! Οπότε, όταν συνέβη, ήταν θεόσταλτο. Δηλαδή έγινε με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Στην Τήνο που πήγαμε και είδαμε τον γιατρό της και έγινε με την μία» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Προσευχόμασταν για αυτό πολύ καιρό» συμπλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.