«Έσπασε» η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει»

Λουκία Πιστιόλα

"Η μόνη φορά που είχα άγχος ήταν όταν ήταν η μάνα μου από κάτω. Ποτέ άλλοτε" εξομολογήθηκε η Λουκία Πιστιόλα.

Επίσημη πρεμιέρα είχε η παράσταση «Μανδραγόρας» και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Λουκία Πιστιόλα, η οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αθηναϊς. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην μητέρα της που πάσχει από άνοια.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Πιστιόλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για γούρι έχω πάντα το δαχτυλίδι της μαμάς μου, η οποία είναι πολύ άρρωστη. Είναι με άνοια δέκα χρόνια και δεν με γνωρίζει πια».

«Από τότε όλες οι παραστάσεις που κάνω, είναι αφιερωμένες σε αυτήν και τον πατέρα μου που με μεγάλωσαν υπέροχα και πολύ ευτυχισμένα. Τους νιώθω πάντα δίπλα μου» συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά, η ηθοποιός. «Μόνο άγχος είχα όταν ήταν η μάνα μου από κάτω. Ποτέ άλλοτε».

«Είμαι μεγάλη πια για να έχω άγχος! Όχι, δεν είχα στην επίσημη πρεμιέρα μας. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν έρχομαι σε επαφή με κόσμο εν αντιθέσει με την τηλεόραση, την οποία θεωρώ ένα νεκρό μέσο και ακόμα με τρομάζει» ομολόγησε, ακόμα, η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του μεγάλου Καναλιού.

Όταν, δε, η Λουκία Πιστιόλα ρωτήθηκε για συναδέλφους της που αποχωρούν από παραστάσεις για να βρεθούν σε ριάλιτι, ήταν σαφής. «Είσαι σίγουρη πως είναι συνάδελφοι; Δεν νομίζω».