«Έσπασε» η Κατερίνα Στανίση: «Δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα! Καμία»

Κατερίνα Στανίση

"Και όχι μόνο τα περνάς εσύ και δεν σε πιστεύουν αλλά έχεις και τον περίγυρο, άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη" διευκρινίζει η Κατερίνα Στανίση.

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η λαϊκή ερμηνεύτρια έμελλε να έχει μια φορτισμένη συναισθηματική στιγμή όταν αποκάλυψε την απουσία πάσας υποστήριξης, από γυναίκα συνάδελφο της, την ώρα που περνούσε η ίδια δύσκολες καταστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στανίση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες για να μην γίνομαι κουραστική, απλά έτυχε να με ρωτήσουν κάποιες φορές και τα είπα και γω μετά από χρόνια που συνέβησαν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Όταν εγώ έμπλεξα σε άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα».

«Καμία. Και όχι μόνο τα περνάς εσύ και δεν σε πιστεύουν, αλλά έχεις και τον περίγυρο! Σου λένε «μα δεν μπορεί τώρα, αυτός ο άνθρωπος που είναι έτσι και αυτό και το άλλο! Ποιος ξέρει τι κάνει και αυτή». Έχουμε και τέτοια. Άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη».

«Αφού σε έβλεπαν που ήσουν ταμπούρλο (σ.σ. πρησμένη). Και που τα είπα κιόλας, να βγει μια γυναίκα και να πει «ναι ρε, ζω και γω έτσι, κάντε κάτι». Ναι, δυστυχώς» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη, η Κατερίνα Στανίση στο talk show της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action 24.