«Έσπασε» η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της: «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Δέσποινα Μοιραράκη

Η συγκινητική αναφορά από την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash στο STAR.

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επανήλθε το Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη στο τιμόνι της παρουσίασης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα, η γνωστή επιχειρηματίας δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση με αφορμή όσα εξομολογήθηκε ο διαγωνιζόμενος.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε πως «Θα σας συγχωρώ γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος για ένα προσωπικό μου θέμα. Είναι γνωστό ότι ο άνδρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό το οποίο κάνετε είναι ένα έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ. Και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Cash or Trash που μου δίνεται και εμένα προσωπικά η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο χωρίς να φοβόμαστε αυτή την λέξη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη».

«Μέσα από αυτή την εκπομπή, δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο και να το πουλήσουμε, αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα και προχωράμε» συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του Cash or Trash στο STAR.