«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

Χριστίνα Κοντοβ

"Δεν το έχω πει ποτέ αλλά ο Τζώνη Καλημέρης ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά μου στήριξε το όνειρο" ομολόγησε, βουρκωμένη, η Χριστίνα Κοντοβά.

Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια των δύο γυναικών, μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για την απαιτητική διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική, την στήριξη από τον Τζώνη Καλημέρη και τον χωρισμό τους.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κοντοβά εκμυστηρεύτηκε στην ηθοποιό πως «από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί και ότι είμαι μια χαρά. Η ανάγκη μου όμως για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί. Έλεγα δηλαδή ότι «εγώ θέλω να έχω ένα παιδί από εδώ». Ήταν πολλές οι στιγμές που λύγισα και νομίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν εκεί. Θέλω να πω όμως ότι ποτέ δεν λύγισα για τον σκοπό μου».

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη, «τι δουλειά έχω εγώ τώρα εδώ». Ήταν όμως πολλές οι φορές, ειδικά και προς το τέλος της διαδικασίας της υιοθεσίας, που νόμιζα πραγματικά ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου. Νομίζω πως αν δεν είχα τον Τζώνη στη ζωή μου εκείνη την εποχή δεν θα ήταν το ίδιο. Μάλιστα, δεν το έχω πει ποτέ αλλά ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε αυτό το όνειρο. Είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει ότι είχα αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου, από την αρχή της γνωριμίας μας. Μου είχε πει «πάμε μαζί και θα είμαι εδώ». Και ήταν εκεί και είναι μέχρι και σήμερα που μιλάμε ο μπαμπάς της».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να εξηγήσω στην Αϊντα τον χωρισμό μας γιατί το παιδάκι αυτό είχε πολλές αλλαγές μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα. Πιστεύω όμως ότι είναι μαθημένη στις αλλαγές. Μας δυσκόλεψε πολύ και τους δύο αυτό, ήταν η πρώτη μας σκέψη. Όχι για εμάς, για το παιδί» υπογράμμισε, επίσης, η Χριστίνα Κοντοβά στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.