Ερρίκος Πετιλόν: Το απίστευτο ποσό που πήρε για διαφήμιση τη δεκαετία του ‘80

Ερρίκος Πετιλόν

«Ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα», λέει ο Ερρίκος Πετιλόν.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος μίλησε για τις δύο φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο, το μεγαλύτερο ποσό που πήρε για δουλειά, για τον λόγο που ο γιος του νόμιζε ότι τον εγκατέλειψε, αλλά και για τη σχέση με την Ούρσουλα Άντρες.

«Θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχώρεσε.

Με την Ούρσουλα Άντρες ήμασταν 2 χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε. Με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για την μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου», είπε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

Ο Ερρίκος Πετιλόν είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεοκόπησε. Βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου στα δύο, ο γιατρός είχε πει ότι θα μείνω παράλυτος από το λαιμό και κάτω».

Όσο αφορά στις αμοιβές που έχει λάβει κατά το παρελθόν ο Ερρίκος Πετιλόν, δήλωσε πως «το μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές τη δεκαετία του ‘80, για ένα ελαιόλαδο για να πω “ξέρει η πεθερά μου από λαδιά”, ενώ για το METOO ήταν ξεκάθαρος: «Χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία».