Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει»

Ερρίκος Πετιλόν

'Η μητέρα του μου είπε ότι δεν θα του πω τίποτα, θα του τα πεις όλα όταν γίνει 18. Πριν 2 χρόνια ήρθε να με δει και του τα ανέφερα όλα" είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Ερρίκος Πετιλόν βρέθηκε καλεσμένος στο Αννίτα Κοίτα και με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τα σκοτάδια του, τις εξαρτήσεις αλλά και την σχέση που έχει πλέον με τον γιο του.

«Έχω κάνει λάθη και κοιτάω καθημερινά να μην με μαστιγώνω αλλά να με αγαπώ πιο πολύ… Έχω μετανιώσει, πιο πολύ δεν γίνεται… Έχω έναν γιο στα 26. Είναι πολύ καλή η σχέση μας και μου είπε ότι με συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς τον ίδιο. Δεν μεγάλωσε μαζί μου. Έχω πολύ καλή επαφή και με αυτόν και με την μητέρα του. Η μητέρα του μου είπε ότι δεν θα του πω τίποτα, θα του τα πεις όλα όταν γίνει 18. Πριν 2 χρόνια ήρθε να με δει και του τα ανέφερα όλα. Γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά του. Πρόσφατα μου είπε σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί. Συγκινούμαι που στο λέω. Το αντιλαμβάνεται και το έχει δουλέψει.

Με τις εξαρτήσεις τα κατάφερα, δεν έχω πλέον πισωγύρισμα. Δεν έχω περιθώρια λόγω υγείας κι ηλικίας. Έκανα πολύ χιλιόμετρο και κουράστηκα.»