Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

Ερρίκος Πετιλόν

"Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν.

Στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν, τη νύχτα της Πέμπτης, για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Ο γοητευτικός Έλληνας άνοιξε την καρδιά του στην Αυτοψία αποκαλύπτοντας πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη Νέα Υόρκη που ταξίδευα ως νέος και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, για παράδειγμα, σε τραπέζι εστιατορίου έβγαλαν κάποιοι άνθρωποι τα μπουκαλάκια με την ουσία  και έκαναν τη χρήση τους».

«Από τότε μέχρι σήμερα, ειδικά τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, η Ελλάδα έχει ενημερωθεί για το τι σημαίνει εθισμός σε ψυχότροπες ουσίες» πρόσθεσε στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία του Alpha.

«Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω. Δεν ήθελα γιατί θα είχα πηδήξει, αλλά ήθελα κιόλας. Η κοκαϊνη για μένα ήταν ένα πανάκριβο άθλημα και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Όταν μπήκε η ηρωίνη, η οποία είχε άλλες αντιδράσεις, από την έντονη τρέλα που ένιωσα της κατάστασης γύρω μου βυθίστηκα παραπάνω σε αυτήν».