Έρρικα Πρεζεράκου: «O Γιάννης Λάτσιος έχει κάτι πολύ γοητευτικό!»

Διαβάστε: Προσκεκλημένη απόψε στις 21.00 το βράδυ στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, η Έρρικα Πρεζεράκου

Η περσινή νικήτρια του Dancing και φετινή κριτής μίλησε για την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί φέτος, την σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο, την κόντρα με την Γκαλένα, τα φαβορί του σόου αλλά και κάποιους φανατικούς της θαυμαστές που έχουν γίνει επικίνδυνοι!

«Ο Γιάννης Λάτσιος, έχει κάτι πολύ γοητευτικό. Πριν τον γνωρίσω νόμιζα ότι ήταν πολύ σοβαρός και τώρα επιβεβαιώθηκα! Είναι πράγματι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Το πιο γοητευτικό στοιχείο του είναι . αυτό που εκπέμπει: Η αύρα του!». Τι προγνώσεις κάνει η ίδια για τον φετινό νικητή του Dancing; «Είμαστε 4- 5 εβδομάδες πριν τελειώσει το Dancing και δεν μπορώ να μιλήσω για τον νικητή. Φέτος το σόου είναι απίστευτα ανατρεπτικό. Το  κοινό έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες, οι μεν ψηφίζουν αυτόν που χορεύει καλύτερα και οι δε αυτόν που συμπαθούν ανεξάρτητα από τις επιδόσεις του».

 Η Έρρικα όμως μίλησε και για την κόντρα που φημολογείται ότι έχει με την Γκαλένα Βελίκοβα: «Εγώ δεν μπήκα πέρσι στο σόου για να αντικαταστήσω τη Γκαλένα! Από τότε που μπήκα στο Dancing δεν έχουμε μιλήσει, όμως δεν μπορώ να μην εκτιμήσω ότι την προηγούμενη χρονιά με βοήθησε πάρα πολύ να βελτιωθώ». Η  ίδια βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο τηλεοπτικό φαινόμενο Τρύφων Σαμαράς: «Ο Τρύφωνας είναι αυθόρμητος, αυτοσαρκάζεται και είναι συναισθηματικός». Όσο για τις δηλητηριώδεις κριτικές που έχει ακούσει; «Οι χειρότερες κριτικές που ακούω έχουν να κάνουν με τα μαλλιά και το βάψιμό μου».

 Η διάσημη αθλήτρια αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει σύντροφο: «Είμαι μόνη. Βγήκα πριν από 2 χρόνια από μία μεγάλη σχέση και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι. Ο τύπος άντρα που με ελκύει μοιάζει με τον Andy Garcia. Δεν με νοιάζει ο σύντροφός μου να είναι γυμνασμένος, θέλω απλά να περνάμε καλά και να έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ». Η δημοτικότητά της ωστόσο της έχει φέρει και κάποιους απρόσμενους μπελάδες: «Μου έχει συμβεί ένα άτομο να με παρακολουθεί στενά για 4 μήνες. Κάλεσα τις αρχές και τον συνέλαβαν!»