Έρρικα Πρεζεράκου: «Είπα μέσα μου πως μάλλον έχω άλλες τέσσερις ώρες να ζήσω»

Ερρίκα Πρεζεράκου

"Ξαφνικά επαναπροσδιορίζεις όλη τη ζωή μέσα από το σοκ" παραδέχθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή αθλήτρια μίλησε από καρδιάς για τα σκληρά γεγονότα που βίωσε τα τελευταία δυο στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο χρόνια έχουν συμβει πέντε γεγονότα τα οποία όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω.Πολύ σημαντικά. Μετά τον Μάιο αισθάνθηκα ότι λίγο μου επιτρέπω να δω όλες τις πλευρές, όλα τα κομμάτια και πως είναι τα πράγματα. Κυρίως να βρω την καταννόηση γιατί μπορεί να έχω φέρει στη ζωή μου καταστάσεις και πράγματα. Όποια συνθήκη και αν έρθει πρέπει να βρεις τι έχει να σε διδάξει».

«Όπως με το χέρι μου, την ώρα που έγινε το ατύχημα, είπα μέσα μου πως μάλλον έχω άλλες τέσσερις ώρες να ζήσω γιατί έχω μεγαλώσει με σκάφη και ξέρω πως είναι όλο αυτό με την προπέλα. Από την άλλη μπήκε μέσα μου ένα κομμάτι για να βρει πως μπορεί να επιβιώσει»

«Καμιά φορά συμβαίνουν τόσο μεγάλα σοκ που λες ώπα και κάνεις επαναπροσδιορισμό για όλα όσα έχεις σκεφτεί. Ξαφνικά επαναπροσδιορίζεις όλη τη ζωή μέσα από σοκ και όχι από καλά γεγονότα» συμπλήρωσε η Έρρικα Πρεζεράκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.