Έρωτας προ των πυλών στο νέο GNTM – Όλο το παρασκήνιο

GNTM

"Υπάρχει ένα ζευγάρι μέσα στο GNTM που έχει ενωθεί..."

Γοργά προετοιμάζεται το GNTM για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, μάλιστα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα λάβουν μέρος τόσο όμορφα νέα κορίτσια όσο και γοητευτικά αγόρια με στόχο την κορυφή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι not», στο σπίτι, στο οποίο θα μένουν όλοι μαζί, άντρες και γυναίκες, θα υπάρχει ένα δωμάτιο που δεν θα υπάρχουν κάμερες για πιο… «προσωπικές επαφές». Επίσης, στα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει οι αποχωρήσεις ενώ τα κορίτσια έχουν αποδεκατιστεί με τα αγόρια να κερδίσουν έδαφος μέσα στο σπίτι.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι πως ενημερωθήκαμε πως από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα φλογερό ειδύλλιο!

«Θέλω να σας πω ότι υπάρχει ζευγάρι, ήδη, στο νέο GNTM και έχουν προχωρήσει πολύ τα επεισόδια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας στην πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN. «Υπάρχει ένα ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι που έχει ενωθεί, περνάνε πάρα πολύ ωραία, έχουμε ζουζουνιές και μαμουνιές! Είναι σαν το ζευγάρι του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη στο MasterChef. Εδώ, όμως, επειδή θα είναι το Big Brother απέναντι, θέλουν να προλάβουν και θα γίνει όλο όπως καταλαβαίνεται πιο ροζ»!

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, ομολογουμένως, τη νέα βερσιόν του GNTM…