Έρωτας Φυγάς: «Θα το πεις;» – Τα spoiler που έριξαν οι πρωταγωνιστές της σειράς

Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς: Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΟΡΕΝ, Ντάνη Γιαννακοπούλου και Σταύρος Σβήγκος, αποκαλύπτουν μυστικά για τη συνέχεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν η Ντάνη Γιαννακοπούλου και ο Σταύρος Σβήγκος. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της καθημερινής σειράς του ΟΡΕΝ, «Έρωτας Φυγάς«, που έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, μίλησαν για τους ρόλους τους αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

Η τηλεοπτική «Αλεξάνδρα» ανέφερε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε τους δύο ήρωες να ξανασμίγουν, μετά τον μοιραίο χωρισμό τους, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως και ο κόσμος στον δρόμο της ζητάει να υπάρξει επανασύνδεση με τον τηλεοπτικό πατέρα του παιδιού της.

Από τη δική του πλευρά, ο Σταύρος Σβήγκος (Μάρκος) αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια ο ρόλος του μαθαίνει επιτέλους για την πατρότητα του παιδιού της Αλεξάνδρας και πως ο λόγος που σύναψε σχέση με την Ευγενία είναι κάποιου είδους «εκδίκηση». «Έπρεπε να βρει κι ο Μάρκος ένα απάγκιο» ανέφερε με νόημα.

Στο τέλος της συνέντευξης, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να δώσουν ένα μεγάλο spoiler για τη συνέχεια της σειράς. «Θα το πεις;» ρώτησε ο Σταύρος Σβήγκος τη Ντάνη Γιαννακοπούλου. «Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι στη σειρά» αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος.

Η συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» έρχεται με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 17:45 στο ΟΡΕΝ.