Εριέττα Μανούρη: Σε αμηχανία στον αέρα της ΕΡΤ για τον Αναστάση Ροϊλό – «Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο;»

Εριέττα Μανούρη

"Με ποιο αγόρι μου δουλεύω; Όχι, δεν. Στο παρελθόν. Θα μιλήσουμε σε γενικότερο επίπεδο. Θα ήθελα να μην το πάμε στα τόσο προσωπικά και να το αποφύγουμε, όσο γίνεται κι όσο πιο γλυκά μπορώ" είπε η Εριέττα Μανούρη, θέλοντας να αποφύγει σχετικές ερωτήσεις.

Η Εριέττα Μανούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόλγλου. Η γνωστή ηθοποιός ήρθε σε άβολη θέση, όταν δέχθηκε ερωτήσεις για τον σύντροφό της, Αναστάση Ροϊλό κι απέφευγε να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο.

«Με ποιο αγόρι μου δουλεύω; Όχι, δεν. Στο παρελθόν. Θα μιλήσουμε σε γενικότερο επίπεδο. Θα ήθελα να μην το πάμε στα τόσο προσωπικά και να το αποφύγουμε, όσο γίνεται κι όσο πιο γλυκά μπορώ. Γενικά θεωρώ ότι το να δουλεύεις με δικούς σου ανθρώπους, είτε με σύντροφο είτε με φίλους, σου προφέρει μια ασφάλεια σίγουρα. Έχεις έναν άνθρωπο που επικοινωνείτε, έχετε μια χημεία, γνωρίζεστε. Αυτό έχει μια ασφάλεια, αλλά από την άλλη έχεις μια οικειότητα, άνεση και μπορεί να έρθει μια ένταση πιο εύκολα. Νομίζω ότι με τους δικούς μας ανθρώπους είμαστε πιο ειλικρινείς, οπότε αυτό είναι καλό»

«Υπάρχει ένας ηθοποιός που λέγεται Ροϊλός. Τι θαυμάζεις σε αυτόν;» ρώτησε η Δημήτρης Γιαγτζόγλου. «Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο;» είπε φανερά αμήχανη η Εριέττα Μανούρη και συνέχισε: «Ωραία. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».