Εριέττα Μανούρη: «Είμαι φοβερά ανασφαλής, αυτοκαταστροφική, κοντράρομαι με μένα»

Εριέττα Μανούρη

"Αποφεύγω να διαβάζω κριτικές γιατί δεν τις καταλαβαίνω κιόλας" εξηγεί η Εριέττα Μανούρη.

Λίγο πριν ανέβη στη σκηνή με την Ηλέκτρα του Σοφοκλή, η Εριέττα Μανούρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκηστον Alpha. Η γοητευτική ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας,  τις αρχικές της φοβίες για την τηλεόραση καθώς και τις ανασφάλειες της.

Ειδικότερα, η Εριέττα Μανούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε και εμείς σαν γενιά τον φόβο του «μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα σε χαρακτηρίσουν κάπως». Δηλαδή κάπως καλλιεργείται αυτό στις σχολές. Νομίζω πως ακόμα υπάρχει και είναι λίγο «τζιζ» θέμα η τηλεόραση. Γίνονται όμως πια πολύ καλές καλλιτεχνικά δουλειές στην τηλεόραση οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις ενοχές για αυτό. Και εγώ είχα παλιά».

«Η πρώτες μου δουλειές ήταν οι «Άγριες Μέλισσες» σε συνδυασμό με το «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τότε, ναι, ένιωθα λίγο περίεργα και δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν «σωστό» αυτό που κάνω. Αν θα με χαρακτηρίσουν δηλαδή τηλεοπτικιά, αυτό που λέμε».

«Είμαι φοβερά ανασφαλής. Κυρίως είμαι αυτοκαταστροφική. Δεν είναι τόσο το τι θα πουν οι άλλοι, αλλά κοντράρομαι με μένα πάρα πολύ. Πολύ αυτομαστίγωμα που δεν υπάρχει λόγος. Το δουλεύω όμως όσο περνάνε τα χρόνια αλλά είμαστε και σε μια δουλειά που καλώς ή κακώς κρινόμαστε συνέχεια» συμπλήρωσε, επίσης, η Εριέττα Μανούρη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω κριτικές γιατί δεν τις καταλαβαίνω κιόλας. Τι θα πει πως ο τάδε ήταν καλός, ο τάδε δεν ήταν καλός; Δεν ξέρω… Κάπως λέμε μια ιστορία και το θέμα είναι να σε αγγίζει αυτή, τι σου κάνει και εάν σου προκαλεί κάτι. Τώρα, να σου βάλουμε βαθμό για το πως έπαιξες; Εγώ είμαι λίγο μακριά από αυτό».