Έρχονται τα σαββατοκύριακα στο Epsilon! Οι ανακοινώσεις του σταθμού

Epsilon

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στο Epsilon για το καλοκαίρι;

Με φουλ πρόγραμμα συνεχίζει το Epsilon TV τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Οι ζώνες που μέχρι πρότινος περιλάμβαναν το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και το «Επιτέλους σαββατοκύριακο» συμπληρώνονται από δύο νέες εκπομπές. Από αυτό το σαββατοκύριακο στις 7:00 αναλαμβάνουν να καλημερίζουν τους τηλεθεατές οι Ανθή Βούλγαρη, Βαγγέλης Γιακουμής και Δέσποινα Βλεπάκη με το «Από νωρίς», ενώ στη συνέχεια, στις 10:00 τη σκυτάλη αναλαμβάνει το «Παιδιά από σπίτι» με τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη, Γιώργο Παράσχο και Βασίλη Σίμο. Ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει κανονικά το «Αποκαλυπτικά» μέχρι το τέλος Ιουλίου.

[dfp_ads id=236982]

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV συνεχίζεται και τα Σαββατοκύριακα! «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… στις 7:00 το πρωί, η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon TV, με την Ανθή Βούλγαρη, τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Δέσποινα Βλεπάκη, παίρνει την σκυτάλη της ενημέρωσης κάθε Σάββατο και Κυριακή, για να μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας την καλοκαιρινή περίοδο. Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρη πληροφόρηση, ζωντανές συνδέσεις και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, η πρωινή δημοσιογραφική παρέα του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκετε κοντά σας «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… μέσα από την συχνότητα του Epsilon TV! «ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ»… πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 7:00 στο Epsilon TV.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

Πρεμιέρα για τη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Παιδιά από σπίτι», αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 10:00! Με καλοκαιρινή διάθεση, τα «Παιδιά από σπίτι», Τζωρτζέλα Κόσιαβα , Ελίνα Κέφη, Γιώργος Παράσχος και Βασιλης Σίμος, θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα, στο Epsilon TV. Τα «Παιδιά από σπίτι», θα μοιράζονται μαζί μας lifestyle και gossip θέματα, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, θέματα ομορφιάς και φυσικά πολλές εκπλήξεις. «Παιδιά από σπίτι», πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 10:00 στο Epsilon TV.