Έρχονται οι… γονείς από κούνια!

Διαβάστε για την πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Έτσι, ενώ τα περισσότερα κανάλια προβάλλουν επαναλήψεις το κανάλι του Φαλήρου δοκιμάζει εκπομπές και πρόσωπα για να αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Κρατερό Κατσούλη που την Κυριακή το βράδυ έκανε πρεμιέρα με τις «Ανδρικές υποθέσεις». Από πλευράς τηλεθέασης βέβαια, η εκπομπή δεν έφερε σημαντικά αποτελέσματα καθώς σημείωσε 2,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο.

Τώρα όμως, στο ΣΚΑΪ εκτός από το ανδρικό κοινό στοχεύουν γενικότερα, στους γονείς. Έτσι, την επόμενη Κυριακή, 10 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι θα κάνει πρεμιέρα μία καινούργια εκπομπή που θα έχει τον τίτλο «Γονείς από κούνια» και θα παρουσιάζει η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά από έναν χρόνο απουσίας, με μία εκπομπή που θα ασχολείται με τα παιδιά, την ανατροφή τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβεία, ώστε να μπορέσουν οι γονείς να μάθουν όσα χρειάζονται. Μαζί με τη Νόνη Δούνια στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ειδικοί συνεργάτες που θα αναλύουν το κάθε θέμα, συμβουλεύοντας τους γονείς.

Αρχικά η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και διάρκειας 45 λεπτών, ενώ σκοπός του ΣΚΑΪ είναι αν οι τηλεθεατές ανταποκριθούν, από την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και να είναι μικρότερης διάρκειας.

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν στις 12 το μεσημέρι η Νόνη Δούνια που ως μητέρα γνωρίζει καλά και τα θέματα της μητρότητας επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να βοηθήσει με τους συνεργάτες της τους «Γονείς από κούνια».

Γρηγόρης Μελάς