Έρχονται να μεταμορφώσουν τα σπίτια μας!

Από το ερχόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου τα σπίτια μεταμορφώνονται με μεράκι...και «Μαστορέματα» - Δείτε φωτογραφίες

Πρεμιέρα, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 14:10

Πώς μεταμορφώνεται ένα σπίτι όταν υπάρχει διάθεση και μεράκι για «Μαστορέματα»; Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο και να μας βάλει στον πολύχρωμο και συναρπαστικό κόσμο του «φτιάξ’το μόνος σου».

Από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 14:10 και κάθε Σάββατο, ένα σπίτι γίνεται ο καμβάς για πολλά «Μαστορέματα»! Ιδιοκτήτες; Η Νατάσα και ο Ηλίας, ένα νεαρό ζευγάρι που μόλις έχει μετακομίσει σε αυτό. Το κέφι τους για «Μαστορέματα» και ο περιορισμένος προϋπολογισμός τους, τους οδηγούν στην απόφαση να αναλάβουν οι ίδιοι την ανακαίνισή του. Ασχολούνται με τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, κατασκευάζουν μόνοι τους μικρά και μεγάλα έπιπλα, μεταποιούν παλαιά αντικείμενα και εφαρμόζουν πρωτότυπες και οικονομικές διακοσμητικές παρεμβάσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Κάθε εβδομάδα, η Νατάσα και ο Ηλίας θα επιλέγουν ένα δωμάτιο και πραγματικά θα το μεταμορφώνουν! Θα μας παρουσιάζουν κάθε κατασκευή τους βήμα-βήμα και με επεξηγηματικό τρόπο, έτσι ώστε και οι έμπειροι «μάστορες» αλλά και όσοι από εμάς …πιάνουν κατσαβίδι για πρώτη φορά, να μπορούμε να τις εφαρμόσουμε εύκολα στοv δικό μας χώρο. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς οι δυο τους θα μας παρουσιάζουν παράλληλα, αναλυτικούς οδηγούς αγοράς για αρχάριους αλλά και συμβουλές για τη σωστή επιλογή και χρήση όλων των απαραίτητων υλικών και εργαλείων.

Αυτό το Σάββατο, η Νατάσα και ο Ηλίας μπαίνουν στο νέο τους σπίτι. Μόλις έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση και όλα τα πράγματά τους είναι άνω κάτω, ενώ και το ίδιο το σπίτι χρειάζεται αρκετά μερεμέτια και επισκευές. Οι δυο τους ξεκινούν, λοιπόν, από την κρεβατοκάμαρα, που μεταξύ άλλων χρειάζεται καινούργιο πάτωμα. Τοποθετούν δάπεδο laminate και στη συνέχεια αλλάζουν την εικόνα του κρεβατιού κατασκευάζοντας ένα κεφαλάρι από ύφασμα και φόδρα αφρού. Τέλος, συμπληρώνουν εντυπωσιακά την εικόνα αλλά και τη λειτουργικότητα της κρεβατοκάμαρας με δύο κρεμαστά κομοδίνα φτιαγμένα από μαδέρια και σκοινί.

Παρουσιάζουν: Ηλίας Καραντωνίου, Διαμορφωτής χώρων, και Νατάσα Σκρινή, Αρχιτέκτων

Διαβάστε ακόμα:

Μαστορέματα: Έρχονται για να μας αλλάξουν το σπίτι